Як зробити європаркан більш привабливим? Пофарбувати!

09 Жовтня 2017

У наш час, не в новинку сьогодні набирає популярність бетонні огородження під назвою глянцевий європаркан і набірний паркан за технологією « Граніліт». Нові огорожі під назвою «Європаркан» відрізняються від старих набірних плоских панелей (непоказних і сірих) своєю естетичністю та можливістю набрати гарну композицію, що складається. з декоративних і весело панелей і фігурні стовпи. Але маючи всі позитивні характеристики, як міцність, стійкість і довговічність, є маленький мінус відсутність фінішного покриття поверхні огорожі, з цією метою наша кампанія «Майстер Парканів » рада Вам запропонувати послугу – фарбування євроогорожі.

Наша компанія займається фарбуванням європарканів вже як 5 років, і за цей короткий термін свого перебування на ринку має відмінний досвід у фарбуванні та прихованні лаком ЗБВ.

Глянсовий європаркан відмінно прикрасить будь-яку огороджувану ділянку, але скориставшись послугою «фарбування європаркану» нашої кампанії «Майстер Парканів» ваш паркан набагато переміниться, маючи кольори під натуральний камінь і дерево, а також гідрозахист (грунтовка глибокого проникнення) нанесений перед фарбуванням огорожі.

Переваги послуги фарбування євроогорож:

  • Естетичний вигляд, красиво, адже пофарбувавши європаркан у кілька кольорів, ви можете отримати огорожі з глибокими та насиченими квітами та відтінками імітуючи, натуральний камінь, фасадну цеглу, колоди або дошку та інше…
  • Тривалий термін експлуатації від 5 до 7років без підфарбовування.
  • Гідрозахист європаркану від впливу погодних умов, збільшить термін служби огорожі в рази, з використанням грунтовки глибокого проникнення та фарби на поверхні огорожі.

Як відбувається фарбування європарканів та відкриття лаком виробів з бетону?

  • Виїзд представника (менеджера) нашої кампанії до Замовника з каталогом виконаних робіт та квітів здійснюється безкоштовно у узгоджений заздалегідь час.
  • Фарбування європарканів може здійснюватися в один або два і більше шарів фарби вибраних Вами кольорів, з каталогу який ми з радістю надамо. Основні шари фарби та ґрунтовки наносяться на поверхню панелей та стовпів за допомогою пульверизатора рівномірним шаром по всій площі огорожі.
  • Після нанесення грунтовки та основних шарів фарби на поверхню, це може бути як одне або двостороннє фарбування огорожі, наносяться вручну додаткові кольори (відтінки, тіні), що надає зведеному єврозабору вигляду натурального каменю, цегли. або дерева, залежно від вибраних кольорів Замовником.
  • Фінішний етап фарбування європаркану полягає у прихованні спеціальним лаком поверхні пофарбованого бетону в один або два шари, із застосуванням різних колірних відтінків.

Скориставшись послугами фарбування європарканів кампанії «Майстер Парканів» ви отримуєте можливість отримати від звичайного та недорогого, сірого європаркану – естетичний, багатобарвний паркан, який вільно може конкурувати на ринку огорож, імітуючи цегляний паркан, паркан з буту або дерева. Про плюси та мінуси європаркану також читайте в іншій статті.