Що таке Європаркан? Мінуси та плюси

25 Серпня 2014

“Європаркани” – це бетонні огорожі, які мають великий попит у приватному будівництві. Ви будуєте приватний будинок чи котедж, а може, просто викупили землю? Тоді спочатку ділянку вам потрібно обнести парканом. Це перше, що потрібно зробити. Бетонні паркани звані європарканами мають як плюси, так і мінуси. Спробуємо з’ясувати технологію створення європарканів, щоб з’ясувати, де у них вади.

Встановлення парканів пов’язане з деякими ризиками, тому установку слід проводити у спеціальному одязі (робе), який із задоволенням надали нам наші партнери з компанії ЛТМ спецодяг.

Бетонні огорожі виготовляються як зрозуміло з бетону за технологією, що називається вібролиття. Дана технологія забезпечує затвердіння бетону без його подальшого випалювання, після чого ви маєте більш-менш твердий бетон захищений від зовнішніх факторів середовища. Вібролиття – це процес, який відбувається на спеціальному вібростолі. Бетон заливається в спеціальну форму і на вібростол, де бетон трясеться і набуває твердості, а також застигає.

Бетонні огородження мають непогану водонепроникність та морозостійкість. Всі ці якості бетон набуває саме після струсу на вібростолі. Після того як бетон застиг і набув твердої форми, плити відправляються на склад, для подальшого затвердіння, а ті плити, які “відлежалися”, везуться на об’єкт.

А тепер давайте зрозуміємо у чому все ж таки мінуси європарканів? Мінуси європарканів щодо неміцності, будь-яка сильно фізична дія може проломити європаркан. Однак, на цьому всі мінуси закінчуються. Далі йдуть лише плюси. Це насамперед вартість, низька ціна на плити обумовлена ​​низькобюджетним процесом виготовлення. Далі, хороша морозостійкість і міцність роблять хорошим пропозиції для дач або приватним будинків. Та й пофарбувати цей паркан не складе ніяких труднощів. Будь-яку пошкоджену частину паркан можна в будь-який час замінити абсолютно такою ж, з таким же малюнком. Тому ці європаркани з бетону з лишком виправдовують заплачені за них гроші і покликані довго тішити вас своїм виглядом і відгороджувати вашу ділянку від сторонніх роззяв.

Хочете собі Європаркан? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.
Комментарии