Паркан за технологією «Граніліт» та його застосування

07 Вересня 2017

Наша компанія «Майстер Парканів» виготовляє вже не перший рік вироби з бетону, а також займається виготовленням різних металоконструкцій: ворота, навіси та хвіртки. Але час іде, якість будівельних матеріалів покращується, а разом з ним з’явилася можливість використовувати нові технології виробництва виробів з «Граніліта» , які нещодавно з’явилися на ринку продажу будівельних матеріалів

Ось і наша кампанія не стала винятком застосування нової технології у своєму виробництві залізобетонних виробів (панелі та стовпи) для огородження своєї ділянки чи будинку.

У чому полягає секрет якості та міцності паркану з «Граніліту»?

Технологія «Граніліт» на відміну від звичайного єврозабора, полягає в наступному: використання глянцевих матриць (форм) виготовлених із якісного пластику способом вібролиття розчину бетону. Технологія виготовлення Кевларобетону має перевагу перед глянцевим європарканом, без випаровування води, тобто кількість води в замісі в тому кількості, скільки необхідно для затвердіння цементу.

Це дає нам можливість виготовляти вироби за цією технологією без відсутності глибоких пір та раковин на лицьовій стороні плити, а сама панель має глянсову поверхню.

Крім цієї панелі та стовпи «Граніліту» можна виготовляти в різних кольорах та відтінках імітуючи різні породи каменю: мармур, граніт, піщаник, малахіт тощо.

Крім застосування «Ультрабетону» граніліт, що так добре зарекомендував себе на ринку з огородження ділянок і будинків, використовується для виготовлення наступних будівельних матеріалів:

  • Тротуарної плитки (виробництво Велике будівництво);
  • Пам’ятників;
  • Панелей та стовпів (забірних);
  • Садово паркової архітектури ;
  • Штучний камінь (імітуючи різні породи каміння);
  • Декоративні вироби з бетону (вази, бордюри);
  • Термопанелі.

Всі ці будівельні матеріали в кінцевому підсумку мають глянсову поверхню, відмінний колір та міцну структуру.

Необхідний колір при виготовленні продукції за технологією «Граніліт» відбувається із застосуванням наступних пігментів різних кольорів, під час замісу бетону ці пігменти додаються в розчин, внаслідок чого ми отримуємо відмінний виріб з кольором імітуючи той чи інший камінь.

Але головна перевага панелей, що виготовляються за технологією «Граніліт» – це міцність, яку забезпечують сфероподібні котуни розмірами 20-50 мм, утворені з цементу М500.

Народження котунів відбувається в бетонозмішувачі, що дозволяє в процесі отримати щільно стислі кульки, в яких повністю відсутнє повітря і при стисканні, вони нагадують гуму.

У розмірі кулястий окатиш має ядро, навколо якого знаходяться зерна відсіву розмірами (4-5мм), навколо цього ядра знаходиться щільний шар піску, дрібних частинок відсіву і звичайно цементу М500.

Готові котуни з бетонозмішувача, що з’явилися, закидаються в заздалегідь підготовлену пластикову форму при включеному вібростолі, внаслідок вібрації форми на вібростолі окатишна суміш стає пластичною і набуває необхідну форму для майбутнього виробу.

У результаті всі котуни в процесі вібрації об’єднуються, утворюючи цілісний суцільний моноліт, заданої нами форми, а завдяки великим зернам ядра котуни виріб отримує жорстку внутрішню структуру.

Компанія «Майстер Парканів» вже як 8 років займаючись виготовленням панелей і стовпів за технологією «Граніліт» , завжди Вам рада допомогти в огорожі вашої ділянки якісним, міцним та надійним парканом, який не тільки захищав би, але й радував Вас своїм виглядом.