Паркан за технологією «Граніліт» та профнастил

07 Травня 2016

Перше питання, яке поставив нам замовник при вимірі на об’єкті, чи зможе наша кампанія встановити паркан за технологією виготовлення граніліт і в той же час провести деякі зварювальні роботи та встановити 2 метри паркану з профлиста впродовж паркану «Граніліт». Власник ділянки не хотів шукати ще одну організацію зі встановлення паркану з профлиста, а шукав кампанію, яка може зробити всі необхідні роботи у комплексі. Наша кампанія чудово підійшла для проведення всіх необхідних робіт.

Завдання, яке стояло перед монтажною бригадою нашої кампанії це демонтувати стару огорожу рабиця по периметру ділянки і на її місце встановити сучасну огорожу за технологією «Граніліт» та відрізок довжиною 2 м паркан із профнастилу.

Ну ось стару огорожу демонтовано, будівельна нитка натягнута хлопці розпочали встановлення європаркану за технологією «Граніліт». В установку паркану було включено дод. послуга посадка плит на пісочно-цементний розчин з подальшим розшиванням швів між плитами.

Завдяки цьому конструкція паркану виглядає як одна ціла панель довжиною і висотою 2м і не має між плитами щілин, захищаючи вас від зайвих допитливих підглядів сусідів.

Також, що важливо наша кампанія, встановлюючи секцію паркану за секцією, фіксують плити дерев’яними кілочками, забиваючи їх між плитою і стовпом ми притискаємо плиту до зовнішньої частини стовпа, після чого за допомогою шпателя клинці закладаються пісочно-цементним розчином. Після цих невеликих операцій, паркан виглядає естетично і плити не хитаються в пазах, при високих вітрах дратуючи постукуванням вас і сусідів.

Ну ось останній проліт сучасного паркану огорожі за технологією «Граніліт» встановлений, приступаємо до наступного завдання, встановлення «пік, шапок» на стовпи нашого огорожі. Для цього необхідно за допомогою болгарки вирівняти нагору всіх необхідних стовпів, після чого за допомогою клею Церезит або того ж цементно-пісочного розчину встановити піки.

Як говорилося раніше, встановити огорожу за технологією «Граніліт» до кінця траєкторії не було можливості, оскільки наприкінці лінії монтажу паркану знаходилася каналізаційна яма та поруч льох. У зв’язку з цим, було прийнято рішення встановити в продовження паркану «Граніліт» огорожу з профліста, підібравши по можливості колір профліста, до нашого паркану.

Установку паркану з профлиста починаємо з фіксації стійок 50мм*50мм: одна стійка бетонується одночасно зі стовпом нашого євроогорожі, інша ж за допомогою анкерів фіксується до стінки літньої кухні. Після роботи з допомогою зварювального апарату фіксуємо строго за рівнем 3 горизонтальні лаги розмірами 20мм*40мм до наших стійок. Фінальна частина полягає в зашивці нашої маленької металоконструкції профнастилом відповідного кольору, що хлопці з успіхом і зробили.

Усі необхідні роботи закінчено, домовленості виконано, замовник був дуже задоволений комплексною роботою нашої кампанії!

Цікавить ціни євроогорож в Дніпрі? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.