Ворота у Дніпрі: які ворота бувають?

06 Травня 2014

Перелік воріт нашої компанії представлений такими видами:

Розпашні ворота – найпоширеніший в Україні вид воріт.

Такі ворота виконуються як двох стулок, закріплених петлями на опорах. Стулки відкриваються всередину (на подвір’я), або назовні. Перевага воріт – простота монтажу та експлуатації. Недолік – зона руху стулок має бути вільна від сторонніх предметів та об’єктів.

Найчастіше стулки воріт виготовляють з профнастилу – легкого сталевого листа. Це збільшує надійність конструкції та покращує експлуатаційні характеристики. При необхідності на ворота встановлюється автоматика для дистанційного керування.

Откатні ворота – одна з найпопулярніших в Україні.

У відкритому стані стулка воріт зміщена вздовж огорожі вліво або вправо. Таким чином, ворота відкотів не вносять побутових незручностей і не вимагають додаткового вільного простору.

Оздоблення воріт виконується з профільного листа, полікарбонату, дерева та інших матеріалів. Рух стулки здійснюється вручну або встановлюється автоматизований привід. У такому випадку, відкриття та закриття відбувається за командою з пульта дистанційного керування.

Гаражні ворота із сендвіч-панелей – компактний енергозберігаючий вигляд воріт.

На відміну від класичних воріт, гаражні мають гнучку структуру. Відкриття здійснюється підняттям ширми воріт догори. У відкритому стані ширма розташовується під стелею паралельно до рівня землі. Відкриття та закриття не вимагають великих фізичних зусиль.

Стулка воріт збирається із сендвіч-панелей. Кожна з таких панелей – це два металеві листи, з’єднані між собою пінополіуретаном. Усі панелі з’єднані між собою спеціальними петлями.

Гаражні ворота, також, допускають встановлення механізмів автоматики.

Ковані ворота – це верх дизайнерської майстерності.

Такі ворота виготовляються шляхом кування чавуну чи сталі. Ковані елементи застосовуються на орних або відкатних воротах і можуть комбінуватися з цеглою, каменем, деревом, плиткою та іншими матеріалами.

Ковані ворота – це внесок у безпеку та власний імідж, підтримання певного статусу. Традиційно ковані ворота обладнають автоматикою для дистанційного керування.

Докладніше вивчити всі види воріт ви можете в галереї на сайті компанії «Майстер Парканів».

Хочете поставити ворота у Дніпрі? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.