Новий об’єкт: Ворота, граніліт та європаркан

05 Травня 2016

З настанням весни багато власників своїх дачних ділянок, а також приватних будинків хочуть перетворити свою ділянку, замінивши стару огорожу, ворота, хвіртку на нову та сучасну або ж побудувати у себе у дворі навіс для свого автомобіля. Та й у нашому випадку, власник ділянки, який купив його нещодавно звернувся до нашої кампанії з проханням здійснити комплексні роботи по всій ділянці.

Насамперед необхідно було демонтувати важкі старі ворота на фасадній стороні ділянки разом з металевим парканом, який знаходився з ними. Натомість було домовлено встановити ворота та хвіртку з профнастилу та елементами кування, а замість металевого старого паркану встановити бетонний паркан за новою технологією вібролитва «Граніліт». Вся конструкція паркану на фасаді, на прохання власника повинна була перебувати в одному горизонтальному рівні.

Друге, що потрібно було здійснити – це захистити по периметру всю ділянку землі нашого об’єкта. Для огородження цієї ділянки як вид огородження, був обраний європаркан «глянець» із текстурою «Плитняк з аркою». Враховуючи великий земляний перепад землі, було прийнято рішення бічні сторони огорожі встановлювати каскадом, рівномірними сходами, притискаючись до землі. Тильна сторона об’єкта за домовленістю має бути встановлена ​​в одному горизонтальному рівні, без перепадів.

Після прибуття на об’єкт монтажна бригада взялася до нелегкого демонтажу фасадної частини старого паркану та металевих воріт. Були великі труднощі при видаленні певної частини бетонної опорної стіни, це було необхідно для встановлення воріт та паркану «Граніліт» в одному горизонтальному рівні. Для цих завдань використовувався відбійний молоток, який застосовується при важких роботах по бетону.

Ворота з профнастила та елементами кування розмірами 3500мм*2000мм були встановлені з можливістю відкривання їх усередину двору, оскільки назовні, не дозволяє ландшафт. Також слідом за воротами було встановлено хвіртку розмірами 1000мм*2000мм із вбудованим замком і засувом. Після завершення встановлення воріт та хвіртки монтажна бригада встановила паркан за технологією «Граніліт» висотою h-2m з текстурою «Бут у цегляній рамці».

По закінченню другого робочого дня, монтажною бригадою була здана «під ключ» фасадна сторона нашого об’єкта, що встановлюється.

Наступного дня хлопці розпочали монтаж по межі паркану огорожі європаркан «глянець» з текстурою «плитняк з аркою». При вимірі водним рівнем земляний перепад становив 2600мм, тому як і описувалося раніше паркан був встановлений рівномірними ступенями, тобто каскадом по межі з двох сторін ділянки.

Тильна сторона об’єкта, як і обговорювалося раніше із замовником, була встановлена ​​в один горизонтальний рівень, без перепадів. Під час встановлення всього об’єкта кожна плита європаркану та «граніліту» була встановлена ​​на розчин та зафіксовані клинами, між стовпом та пазом.

Через 5 робочих днів об’єкт було здано «під ключ»!

PS. Замовник даного об’єкта під час його встановлення знаходився у відрядженні, і всі питання вирішувалися в телефонному режимі і він трохи хвилювався через свою відсутність на об’єкті, під час монтажу паркану. Після приїзду додому, при зустрічі він був приємно здивований, побачивши замість старого і іржавого металевого паркану з воротами віджив свого часу, залізобетонний, сучасний паркан за технологією «Граніліт» у парі з воротами, що стояли поруч, і хвірткою.

Замовник цього об’єкта був усім задоволений, що не могло нас не тішити!

Цікавить ціни євроогорож в Дніпрі? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.