Все про ворота

25 Травня 2014

Ворота – це дуже надійний і перевірений часом інструмент для декорування та захисту вашої ділянки. Як казав відомий політик та державний діяч Йозеф Геббельс: «Все геніальне — просто» — конструкція, за допомогою якої встановлюються розпашні ворота, це ще раз підтверджує. Безсумнівно, в простому механізмі воріт і полягає їх успіх.

Розпашні ворота складаються з двох стулок однакового розміру, які кріпляться на шарнірах, що обертаються. Хоча можна встановити ворота, що складаються з однієї стулки. Ворота можна зробити відчиняються або всередину, або назовні подвір’я. У розпашних воріт існує лише один недолік — те, що простір, на довжину якого вони відкриваються, має бути постійно вільним для того, щоб не перешкоджати їхньому відкриття.

Ще однією безперечною перевагою воріт є багатоваріантність їхнього дизайну. Стулки можна вибрати різноманітної форми, наприклад, прямокутної чи арочної. Також існує великий вибір різних матеріалів, з яких ці стулки виготовляють. Матеріали можна варіювати від найпоширенішого і найдемократичнішого профнастилу до дорогого і більш вишуканого дизайнерського кування. Додатково ворота можна прикрасити різним декором, таким як шпилі, квіти, листя та інші елементи кування.

Розпашні ворота використовуються не тільки для забезпечення проїзду та захисту на своїй особистій прибудинковій ділянці, а й у промисловому середовищі.

Орні ворота часто встановлюються на промислових підприємствах, виробничих фірмах, складах і автостоянках. Вони служать для обмеження проїзду на закриту від сторонніх територію.

Розпашні ворота, що використовуються на промислових підприємствах, відрізняються від звичайних воріт своїми розмірами (до 10 метрів у довжину), а також більш стійкою та сильною комплектацією, розрахованою на 150 відкриттів та закриття щодня.

Прогрес не стоїть на місці і не залишив поза увагою й розпашні ворота. Удосконалені розпашні ворота відрізняються від своїх попередників наявністю автоматичного приводу, який встановлюється на стулки воріт і дозволяє автоматично відчиняти ворота на певній відстані за допомогою пульта.

Ознайомившись з усіма перевагами і недоліками воріт можна підвести підсумок.

Переваги:

  • проста конструкція;
  • легко встановлюються;
  • є великий вибір різноманітного матеріалу для виготовлення воріт;
  • є великий вибір різноманітних елементів декорування воріт;
  • можливість встановлення автоматичного приводу.

Недоліки:

  • щодо великого радіуса відкриття воріт.

Отже, зіставивши всі плюси та мінуси відразу видно всі переваги встановлення воріт даного виду.

Компанія «Майстер Парканів» може зробити та встановити ворота будь-якої складності та на будь-який смак. Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.
Комментарии