Все про відкатні ворота

30 Червня 2014

Відкатні ворота – у наш час найпопулярніший з усіх видів воріт. Якщо порівнювати з орними, відкатні ворота трохи складніше за своєю конструкцією. Замість двох пар петель, як у розстібних, у відкатних воротах потрібні ще додаткові комплектуючі. Відповідно через це відкатні ворота коштують дорожче. Однак більш висока ціна перекривається за рахунок зручності використання відкатних воріт. Конструкція воріт складається із стулки, що зміщується вправо або вліво вздовж паркану, за спеціальним профілем, що значно розширює зону вільного простору при відкритті/закритті.

Матеріал для обшивки воріт може бути найрізноманітнішим. Починаючи від дерева та профнастилу і закінчуючи полікарбонатом та металевим листом.

Відкатні ворота можуть відкриватися вручну, але також можна встановити автоматичний привід. Який тип воріт встановити саме вам – зможете вирішити лише ви самі. На прийняття рішення можуть вплинути такі фактори як ціна, особисті переваги, а також завдання, для яких ці ворота призначені.

Відкатні ворота з автоматичним приводом дорожчі, але й зручніші, вони зможуть значно спростити процес використання, оскільки керувати ними можна за допомогою дистанційного пульта з машини. Також автоматичний привід на відкатних воротах вигідніший для промислового використання, тому що вага воріт може становити до 3500 кг і автоматика дуже полегшить їх відкриття.

Наші майстри:

  • розроблять відкатні ворота будь-якого розміру та складності;
  • врахують ваші переваги щодо вибору матеріалу обробки;
  • здійснять монтаж воріт;
  • проведуть ознайомлювальну консультацію з експлуатації воріт;
  • надасть гарантію.

Замовляючи у нас відкатні ворота, ви вибираєте якість та надійність за доступними цінами!

Компанія «Майстер Парканів» може зробити та встановити ворота будь-якої складності та на будь-який смак. Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.