Навіси з полікарбонату

05 Травня 2014

Компанія «Майстер Парканів» надає послуги з виробництва та монтажу козирків та навісів з полікарбонату.

Козирки та навіси з полікарбонату – це зручний та практичний спосіб захисту.

Полікарбонат – особливий пластичний полімер, який має низку цікавих та корисних властивостей. Це міцний прозорий матеріал, термопластичний, стійкий до ударів, що не пропускає ультрафіолетове випромінювання.

Такі переваги зумовили широке застосування полікарбонату для виготовлення козирків, автомобільних та інших навісів.

Козирки у Дніпрі чудово захищають майданчик перед дверима від дощу, снігу, граду, прямих сонячних променів. Установка козирка з полікарбонату – це турбота про свій комфорт та безпеку.

Автомобільні навіси часто застосовують як альтернативу для гаражного зберігання. Навіс для авто відмінно захищає від опадів, що падають гілок, перешкоджає зайвому нагріванню автомобіля та вицвітання. На відміну від гаража, навіс не заважає природній вентиляції автомобіля, що збільшує термін служби.

З погляду зручності, навіс, як і, перевершує гараж. Куди простіше та швидше залишити машину у дворі, ніж заганяти у гараж. У сучасному світі, де кожна секунда на вагу золота, ця перевага має стратегічний характер.

Навіси з полікарбонату добре виглядають у дворах та на майданчиках. Установка проводиться на металоконструкції, що підвищує надійність кріплення.

Часто навіси встановлюють над басейнами як захист від сміття, що падає зверху (наприклад, гілки, листя та ін.). Таке рішення бачиться нам зручнішим, ніж брезентове покривало. Крім того, літній дощ не завдасть незручностей і не завадить плескатися в басейні.

Також навіси з полікарбонату встановлюються на альтанки, захищають дворики та місця для відпочинку. Тут важливе значення має здатність покриття, що фільтрує. Оскільки полікарбонат не пропускає шкідливе ультрафіолетове випромінювання, його встановлення – це турбота про ваше здоров’я та здоров’я ваших близьких.

Прозорий пластичний полікарбонат легко вписується в будь-який інтер’єр. Ми можемо варіювати форму та вигин покриття, щоб досягти необхідного формату навісу. Колір матеріалу також вибирається за вашим бажанням і легко підлаштовується під навколишню обстановку.

Компанія «Майстер Парканів» виготовляє навіси з екологічно чистого протиударного полікарбонату найвищої якості. Наші навіси з полікарбонату прослужать вам довго, а позитивні емоції від покупки перевищать витрачені на встановлення кошти.

Хочете поставити навіс із полікарбонату, козирок або навіс для авто в Дніпрі? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.