Навіси для дому

10 Квітня 2014

Навіс з полікарбонату — в першу чергу є обличчям вашого підприємства або фірми. “козирка” з полікарбонату “Майстер Заборів”, що виготовляється нашою кампанією. Встановлення даного елемента є ще й елементом оригінальної прикраси будівлі, що надає йому неповторного шарму.

Світлопрозорий козирок не створить тінь перед входом до будівлі, але у разі негоди: сніг, дощ чи град завжди захистить його. Навіс для входу в будинок може бути виконаний як з прозорого полікарбонату, так і затемненого кольору.

Перевагою козирка з полікарбонату темного кольору – є можливість не тільки захищати вхід від негоди, але і від прямих сонячних променів, які можуть завдати шкоди обробці входу в будівлю, при будівництві якої використовувалися дорогі модні матеріали, але швидко вигоряють на сонці.

Основою будь-якого навісу, у тому числі і «козирка» – є зварна конструкція. Кріплення металевого каркаса може здійснюватися безпосередньо до стіни будівлі, що несе, або встановлювати на декількох вертикальних стійках забетонованих в землю. Пластичність і гнучкість полікарбонату дозволяє нам виконувати будівництво козирків з полікарбонату, як прямих форм, так і округлих. Також є можливість додавання кованих елементів в конструкцію навісу «козирка», що дасть можливість ще більше прикрасити його зовнішній вигляд. Колір козирка можна підібрати на будь-який ваш смак. Також наша кампанія може виготовити ваше замовлення по фото, що сподобалося вам козирка або виготовити за екскізом наданого нам.

Красивий, стильний та оригінальний навіс «козирок» виготовлений за індивідуальним проектом нашою кампанією «Майстер Парканів» з урахуванням усіх ваших побажань від кольорової гами до самої зварної конструкції дасть можливість підкреслити статус вашої фірми або організації та стати візитною карткою у своєму роді для ваших відвідувачів.

Замовте навіс для свого будинку. Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.