Навіси для басейнів

01 Квітня 2014

Мати басейн на території своєї ділянки – це заповітна мрія майже кожного домовласника, але більшість людей не наважуються здійснити свою мрію через дорожнечу та складність постійного догляду за басейном. Кожен власник басейну, а також члени його сім’ї хочуть насолоджуватися купанням у чистій, прозорій і блакитній воді, і в жодному разі не зустріти на її поверхні впале листя, сміття, не кажучи вже про померлих комах, що впали.

З усіма цими неприємними факторами може впоратися павільйон для басейнів з полікарбонату «Майстер Парканів», що виготовляється нашою кампанією. Легкий та міцний навіс із полікарбонату на металевій зварній конструкції створить оригінальний та естетичний вигляд вашого басейну. Використовуючи великий вибір кольорів, а також з додаванням в металоконструкцію елементів худ. кування ви отримаєте ще один стильний, оригінальний і неповторний об’єкт на вашій ділянці.

Розрізняють два типи конструкції навісів для басейну:

  • Розсувна конструкція.
  • Стаціонарна конструкція.

У розсувній системі – секції відкриваються за допомогою встановлених напрямних роликів. Ця конструкція дозволяє власнику в гарну, ясну погоду насолоджуватись сонячними ваннами, негоду захистити басейн.

Стаціонарна конструкція – найчастіше використовується для цілорічного користування басейном, з цією метою проводиться необхідне опалення всередину павільйону.

Під навісом для басейнів з полікарбонату із захистом від ультрафіолету, що виробляється нашою кампанією «Майстер Парканів» можна з комфортом проводити свій час з усією родиною, не боячись отримати опіків при спекотному сонячному дні, насолоджуючись купанням від світанку до пізнього заходу сонця.

З нашою кампанією виробленої павільйони для басейнів, ваша вода у водоймищі завжди буде чиста та прозора, а також захист дозволить завжди зберігати тепло, басейну, надаючи цим комфортне проведення часу та купання всієї вашої родини.

Хочете зробити навіс для басейну у Дніпрі? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.