Змінюємо дерев’яний паркан на новий європаркан

01 Травня 2016

І ось ми знову на черговому об’єкті. Встановлюваний нами об’єкт знаходився на вулиці передовій неподалік проїжджої частини.

Перед нами стояла мета демонтувати старий, старий, старий дерев’яний паркан, що зжив себе, і на його місце враховуючи рівень горизонту землі встановити сучасну бетонну огорожу «єврозабір-глянець». Вивантаживши останні залишки привезеного матеріалу, хлопці трохи відпочивши взялися до роботи. Використовуючи інструменти у вигляді ножівки по дереву, пасатижів та власної фізичної сили, дерев’яний паркан був демонтований нашими фахівцями протягом однієї години.

Після того, як останні залишки старого дерев’яного паркану були складені та вивезені, наші хлопці розпочали монтаж європаркану.

Насамперед очищаємо лінію монтажу, майбутнього нашого паркану, прибираючи залишки старої огорожі. Відбивши за допомогою водного рівня необхідний горизонтальний рівень «0» та визначившись із висотою євроогорожі від землі, встановлюємо перший стовп нашого майбутнього огородження «єврозабір-глянець». Забиваємо дерев’яні кілочки, натягуємо будівельний шнур між ними та приступаємо до монтажу першого прольоту європаркану.

При копанні перших ямок для стовпів наші фахівці зіткнулися з проблемним ґрунтом, оскільки лінія монтажу європаркану знаходилася біля проїжджої частини, ґрунт був упереміш зі шлаком та щебенем. Це дуже ускладнювало роботу монтажної бригади і доводилося копати ямки за допомогою брухту та відбійного молотка, оскільки звичайною лопатою це було неможливо.

Європаркан з текстурою «Бут-зуб» встановлюється на піщано-цементний розчин з подальшим розшиванням швів між плитами європаркану. Весь євроогорож встановлюється в одному горизонтальному рівні, без перепадів. Після встановлення останнього прольоту та закидання обрізних плит, монтажники приступили до бетонування стовпів огорожі. Як належить перед бетонуванням перевіряємо вертикальний рівень встановлених стовпів, виправляємо похибки та бетонуємо. Також на прохання власника був пізніше залитий бетонно-стрічковий фундамент під встановлений нами європаркан, який є чудовою основою для бетонної огорожі. Ну ось європаркан “Бут-зуб” висотою H-2м встановлений, весь інструмент зібраний!

PS. В очікуванні водія для бригади монтажників, власник ділянки почастував хлопців гарячим чаєм. Замовник був задоволений якістю матеріалу самого огорожі, а також його монтажем!

Цікавить ціни євроогорож в Дніпрі? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.