Чим можна захистити свою територію?

01 Травня 2014

Компанія «Майстер Парканів» надає послуги з виробництва та встановлення огорож у Дніпрі.

Огородження Дніпро (бетонний паркан) – найпопулярніший в Україні засіб захистити свою територію від чужих поглядів.

Євроогорож – це модульна огорожа, виконана з литих бетонних плит. Паркан універсальний та захищає житлові споруди, громадських закладів, виробничі майданчики та інші об’єкти.

Достоїнства наших огорож – широкі можливості застосування, легкість складання та головне невисока ціна. Євроогорож може імітувати цегляну або, наприклад, кам’яну кладку. Можливе фарбування паркану за вашим бажанням.

Без нововведень ми не обходимося. Євроогорож за технологією «граніліт» – новий напрямок у виробництві бетонних огорож.

Такі огородження виготовляються з кевларобетону – особливої ​​технологічної суміші з підвищеною щільністю, зносостійкістю, низьким поглинанням води. Тому паркан із цього матеріалу буде служити до 70 років.

Плита із кевларобетону добре декорується. Може фарбуватись, імітувати практичні будь-які штучні та натуральні матеріали, має глянсову поверхню. Ще вчора вишуканий та стильний європаркан був чимось фантастичним. Сьогодні це реальність, яку може собі дозволити кожен.

Навіть якщо ви любитель натуральних матеріалів, спеціально для вас ми зможемо встановити дерев’яний паркан – найзвичнішу огорожу для сучасного мешканця України.

Ми виготовляємо дерев’яні паркани з хвойних порід дерева. Це екологічно чистий, недорогий матеріал. Деревина легка в обслуговуванні та дає широкі можливості для дизайну огорожі. Дерев’яні паркани добре фарбуються.

Істотна перевага такого огородження – легкість обслуговування. Зношені ділянки легко замінюються без демонтажу забору. До недоліків можна віднести лише низьку зносостійкість. Але, все ж таки, дерев’яний паркан залишається одним з найпопулярніших видів огорож.

Також ми встановлюємо і цегляні огорожі – це монолітна, надійна «будова».

Паркани з цегли або каменю – “важка артилерія”. Часто їх встановлюють на фундамент (через велику масу). У відповідь цегляний паркан прослужить багато років, надійно захищаючи вас від непроханих гостей, погодних катаклізмів, пилу та шуму.

У виробництві цих огорож використовуються облицювальна цегла, ракушняк, вапняк, граніт, штучний камінь та інші матеріали. Цегляний або кам’яний паркани цілком здатні стати шедевром будівельного мистецтва.

Паркан із профнастилу – легкий, але надійний захисник території.

Профнастил – це сталевий лист холодного розкочування. Для підвищення жорсткості, йому надають особливої ​​форми. Профнастил легко монтується, слабо піддається корозії, може встановлюватися в важкодоступних місцях, на ухилах.

Паркани з профнастилу часто забарвлюють у тон навколишньому інтер’єру, що полегшує дизайн території. Такий паркан легко поєднувати з цегляною кладкою, кованими елементами, деревом.

Паркани всіх типів можна вивчити в галереї нашого сайту, після чого прийняти рішення та оформити замовлення.

Хочете поставити огорожу у Дніпрі? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.