Демонтаж з наступним монтажем

03 Травня 2016

Навігатор GPS на машині привів нас до вказаної адреси нового об’єкта.

Основне завдання, яке стояло перед фахівцями монтажної бригади компанії «Майстер Парканів», акуратно демонтувати застарілий темно-сірий європаркан і на його місце встановити з маленькими змінами парканну огорожу за технологією «Граніліт».

Отже, після розвантаження доставленого матеріалу «Граніліт», а також необхідного заливального матеріалу хлопці з невеликою перервою на відпочинок розпочали демонтаж старої бетонної огорожі.

Завдання, яке стояло перед хлопцями на першому етапі робіт, акуратно демонтувати старий європаркан, оскільки у господаря даного об’єкта були плани з приводу старих плит і стовпів демонтованого європаркану. Підставою застарілого європаркану був бетонний стрічковий фундамент, що дуже ускладнював роботу монтажної бригади з демонтажу. При демонтажі старої огорожі хлопцям не обійтися без і «помічників» через відбійний молоток і болгарку.

Після того, як «стара огорожа» демонтована і акуратно складена за будинком приступаємо до наступного етапу нашої роботи, монтажу забору за технологією «граніліт» з наступною посадкою плит на розчин.

Очищаємо бетонні ямки з попереднього старого огорожі, заміряємо за допомогою водного рівня необхідний «0» горизонтальний рівень. Отже, необхідна траєкторія монтажу майбутнього паркану вказана, будівельний шнур натягнутий, приступаємо до роботи! При установці залізобетонного огородження «Граніліт» використовується пісочне – цементний розчин для посадки плит на розчин. При монтажі граніліту хлопцям доводилося трохи виправляти розміри бетонних ямок, на попередньому місці старої огорожі, через різні розміри старого та нового паркану.

Після того, як залізобетонне огородження встановлено, обрізні плити занедбані монтажники приступили до бетонування ямок зі стовпами. Перед тим як заливати бетоном ямки, необхідно перевірити вертикальний рівень всіх стовпів, за наявності похибок виправити їх.

Третім етапом роботи фахівців нашої монтажної бригади було вирівняти існуючий старий бетонно-стрічковий фундамент, залитий свого часу з нерівностями та завалами убік, а також нарощування його за висотою до рівня нижньої основи плити.

За допомогою будівельного шнура з фарбою відбиваємо лінію на основі старого фундаменту, після чого за допомогою відбійного молотка та болгарки вирівнюємо лінію меж фундаменту. Після того, як стрічковий фундамент по горизонту вирівняний, хлопці приступили до нарощування фундаменту. Для цього необхідно в першу чергу очистити верхню основу фундаменту від бруду і пилу, після чого просвердлити отвори діаметром 10мм і забити в них відрізні заздалегідь армовані прути. Також необхідно нанести спеціальний будівельний клей на верхню очищену поверхню фундаменту, це все необхідно для надійного з’єднання старого фундаменту з новим, щоб уникнути розшарування при попаданні вологи. Після виконаної роботи виставляємо з боків опалубку, фіксуємо її та заливаємо все бетоном до нижньої основи плит.

Надалі це буде служити бетонно-стрічковим фундаментом «підставою» для нашого паркану за технологією «граніліт».

Отже, бетонна огорожа «Граніліт» встановлена, фундамент вирівняний і нарощений, замовник дуже був задоволений зробленою нами роботою.

PS. При встановленні цього об’єкта до нас звернулося ще два нових замовників, що живуть поруч, з проханням виміру їхньої ділянки з наступною установкою бетонне огородження за технологією «Граніліт».

Цікавить ціни євроогорож в Дніпрі? Дзвоніть: (097) 800-4-900, (095) 095-65-45.